Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

CUPPING & TRIGGERPUNKT AKUPUNKTUR

imf. fysiurgisk sportsmassage v/Rina Sørensen

Cupping

Rina anvender cupping ifm. massagen, da det ofte er bindevævet, der er synderen, når man har ondt/føler sig spændt i f.eks. nakke og skulderområdet.

Rina benytter det, der hedder “gliding cupping” vha. en vacuum therapy ”cupping” maskine. Dermed kan hun lettere komme til at massere i dybden efterfølgende.

Triggerpunkt Akupunktur

Ved ømme og spændte muskler ophobes der affaldsstoffer, der blokerer for blodcirkulation og nervebaner (det du kender som myoser). Ved at placere nåle i aktive triggerpunkter, kan muskelspændinger og myoser løsnes op.

Muskler, der enten er for aktive eller inaktive, er mere følsomme og reagerer ved at skabe de smertefulde triggerpunkter, der kan give udstrålende smerter både lokalt og andre steder i kroppen.

Rina bruger triggerpunkt akupunktur som supplement til massagen, hvilket har en god effekt.

Lider du af nåleskræk er der også råd for det, Rina er uddannet i laserterapi, og bruger en laser fra Powermedic Lasers. Ved brug af laser direkte på triggerpunkterne, opnås samme afspænding af myoser og muskelspændinger.

0